MiAkupunktur


OM MIGVem är jag?


Min resa i livet har gått från öst till väst och till öst igen...
Född i Korea - uppvuxen i Sverige. Jag är utbildad sjuksköterska/barnmorska samt i Traditionell Kinesisk Medicin.


Jag är alltså utbildad i den västerländska modellen och har många års erfarenhet därifrån. Inte förrän jag utbildade mig i Traditionell Kinesisk Medicin hittade jag helt hem. Att som i den österländska traditionen få arbeta med hela människan skapar mervärde i varje enskilt patientmöte.


Jag uppskattar att få hjälpa till med många olika tillstånd men i synnerhet med kvinnorelaterade problem såsom klimakteriebesvär, menscykelproblematik, graviditetsillamående och infertilitet.


Lyhörd och ödmjuk inför det du vill dela med dig av. Det gäller oavsett om det är enstaka behandlingstillfällen eller en längre behandlingsperiod.

Jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet och arbetar enligt deras medicinska och etiska riktinjer.

Jag har tystnadsplikt och har patientförsäkring via förbundet.

Patienter berättar

Sandra

Annika

Alexandra

Henrik

Gihsela

Andreas

Anna

Lovisa

Jag träffade Mia då jag hade ett kraftigt gravidillamående med kräkningar. Jag hade provat allt möjligt (såsom medicinering) och nästan tappat hoppet om att få må bra igen men efter behandling av Mia försvann alla besvär. Kräkningarna och illamåendet är helt borta och min energi har kommit tillbaka. Mia är oerhört professionell och man känner att man är i trygga händer från första stund. Jag önskar att jag hade känt till henne redan under min första graviditet då jag också hade besvär. Mia är magisk och jag ger henne mina varmaste rekommendationer.


Vaknade med nackspärr på morgonen. Fick akupunktur av Mia och det hade effekt på bara ett par timmar. Så skönt att akupunkturen fick det att släppa så snabbt!


Hos Mia känner man sig i trygga händer och man märker att hon brinner för det hon gör. Hon har ett fokus på helheten och vill gå till botten med ens problem för att finna en lösning. Jag sökte hjälp hos Mia för hormonella obalanser för att jag stressat min kropp, detta ledde bla till utebliven mens. Är övertygad om att akupunkturen hade stor del i att kroppen återhämtade sig och jag blev sen gravid och sitter nu här med efterlängtad bebis.


Efter mer än 45 år med pollenallergi mår jag bättre än någonsin ett rätt svårt pollenår. Jag har varit björkpollenallergiker (har även haft besvär av al, hassel och sälg) sedan jag var i 5-årsåldern.

Den allergin har även inneburit att jag inte kunnat äta råa äpplen, päron, stenfrukter och nötter (vilket är rätt så vanligt) Fick min första behandling mot dessa födoämnesallergier hösten 2018. Kan sedan dess äta både äpplen, persikor, valnötter och annat. Hösten 2019 genomgick jag behandling mot pollenallergi.

Våren 2020 provade jag för första gången på alla dessa år att inte ta några som helst mediciner. Har tidigare ätit olika allergimediciner, med blandat resultat, tagit ögondroppar och även några år fått kortisonpreparat intramuskulärt, vilket varit den mest effektiva behandlingen. Dock fanns framför allt tröttheten kvar även dessa vårar.

Våren avlöpte utan några som helst besvär av allergi! Helt fantastiskt. Även om det var ett år med ganska sparsamma pollenhalter så var skillnaden enorm. Inte ens denna trötthet, som alltid kommer. Våren 2021 har varit en säsong med ganska mycket pollen, men även denna vår nästan helt symptomfri.

Dessa behandlingar har förändrat mitt liv och gett mig 5-6 veckor mer per år då jag faktiskt lever och mår bra!!


Det här är vår lilla kille vid namn Levi Million. Han hade en kämpig start i livet med kolik och allmänt svårt att komma till ro vid amning då han hetsåt, det blev en ond cirkel med magont och kämpande. Efter akupunkturbehandlingen Mia gav Levi så kunde vi se enorm skillnad snabbt. Levi åt lugnt, mindre skrik & framförallt så kunde vi sitta lugnt i soffan och ha honom i famnen och mysa i lugn och ro! Tusen tack Mia för din otroliga hjälp med vår Levi Million


Jag heter Andreas och är 48 år.

Jag har skadat min rygg vilket medförde en operation för diskbråck samt att jag även har en mildare form av diagnosen spinal stenos (förträngning i ryggradskanalen). Efter flera år av återkommande diskbråck med mycket smärtor så hade jag lärt mig leva med smärta.

Idag är jag helt återställd och smärtfri mycket tack vare ett dagligt enkelt träningsprogram med stretchövningar, men det har varit en svår väg tillbaka och dessa stretchövningar har varit smärtsamma.

En del av den vägen tillbaka har Mia hjälpt mig med. Genom akupunktur och korrigerande stretch har det gett mig en tydlig insikt i att det går att hitta tillbaka till ett smärtfritt liv vilket inte alls var självklart efter en diskbråcksoperation.

Svårigheten i att minska på min typ av smärta är just smärtan vid all form av rörelser. Akupunktur gav mig både smärtlindring och framför allt en avslappning i muskulaturen som är helt avgörande för mig att hitta övningar som till slut korrigerade min rygg och hållning.

För mig var akupunktur inte ett självklart sätt tillbaka, men som jag nu har förstått är en otrolig läkekonst och jag rekommenderar varmt denna form av behandling.

Min upplevelse av akupunktur är att det ger kroppen den där viktiga återstarten som jag sedan kunde ta till vara på för att lära mig förstå hur jag faktiskt kunde korrigera min rygg utan smärtor.

Behandlingar genom akupunktur gav mig en direkt respons med smärtlindring samt den viktiga avslappningen i muskulaturen vilket var oerhört positivt för mig.


Vaknade på morgonen med ryggskott. Kunde knappt böja mig fram och ta på skorna. Försökte träna lite men det blev bara värre. Gick till jobbet ändå och som tur var var Mia där och gav mig akupunktur direkt. Det blev bättre redan efter 1 timma och framåt kvällen var smärtan nästan helt borta och morgonen därpå var det helt borta, fantastiskt! Sedan dess har det varit mycket bättre i ryggen jämfört med innan ryggskottet. Tack Mia du är bäst!


Jag kontaktade Mia då jag hade sådana problem med handeksem. Hade tidigare haft kontakt med vårdcentralen men tyckte inte att jag fick den hjälp jag behövde därifrån och det blev inte bättre. Jag tappade nästan hoppet för att det skulle bli bra. Men redan efter de första behandlingarna hade det hade blivit bättre. Nu är det väldigt mycket bättre och nästan helt läkt. Hos Mia känner man verkligen sig trygg, omhändertagen och sedd! Hon är en fantastiskt härlig kvinna som verkligen brinner för det hon gör! Jag önskar att jag hade träffat henne redan då mina problem började.

Före

Under behandling

Copyright © Alla rättigheter förbehållna